Remontit

Vesivahinko keittiössä,
wc:ssä tai kylpyhuoneessa?

Remontoimme esim. Järvenpää, Kerava, Tuusula, Helsinki, Vantaa, Sipoo ja Porvoo alueilla.

Luotettava ja ammattitaitoinen remontoija

Yritys on perustettu vuonna 1996. Asiakkaitamme ovat kunnat ja kaupungit sekä niiden vuokra-asunto osakeyhtiöt että muut asunto-osakeyhtiöt. Palvelemme myös yksityishenkilöitä. Teemme kaikki kodin ja liiketilojen remontit. Kylpyhuone- ja keittiöremonttien lisäksi teemme pintaremontit, m.m. tapetoinnit ja maalaukset sekä kaapistojen ja lattioiden asennukset. Teemme myös epoksipinnoitteet erilaisiin sauna- ja kylpyhuoneosastoihin tai muille lattiapinnoille.

Puramme tarvittaessa vanhan, suunnittelemme, toteutamme ja hankimme uudet tuotteet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiakkaan kanssa laaditaan remonttisuunnitelma, jonka jälkeen työt toteutetaan sovitusti. Meidät tunnetaan luotettavuudesta ja ammattitaidostamme, ja meillä on hyvät yhteistyökumppanit sähkö-, LVI- sekä keittiö- ja kylpyhuonetoimittajien kanssa.


Remontoimme myös erityisosaamista vaativat kohteet

Erityisosaamiseemme kuuluu esimerkiksi vainaja-asuntojen remontointi lattiasta kattoon. Remontit suoritetaan erikoistuotteilla. Asuntojen remonttisuunnitelma (minkä tyyppisiä korjauksia huoneisto vaatii) käydään tarvittaessa yksityiskohtaisesti läpi asiakkaan kanssa. Asunto on remontin jälkeen täysin uutta vastaavassa kunnossa.

Remontoi ajoissa – Ikääntyvien kiinteistöjen kylpyhuoneissa havaitaan usein home ja kosteusvaurioita!

Tällä hetkellä erityisen ajankohtaisia remonttikohteita ovat 60- ja 70-luvuilla rakennetut kiinteistöt, toteaa huoneistoremontteja tekevän JC-Import Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Ahonen.

Asuntokannan ikääntyessä huoneistot kaipaavat remonttia. Ajoissa tehty märkätilan remontti säästää sekä asukkaan rahaa että terveyttä. 60- ja 70-luvuilla rakennetuissa kiinteistöissä kylpyhuoneista puuttuu yleensä kokonaan vesieristys tai se on puutteellinen. Tämän johdosta kylpyhuoneissa havaitaan usein homevaurio tai kohonneita kosteuspitoisuuksia.

Vaurion korjaaminen sujuu ammattilaiselta vaivatta ja samalla huoneisto säilyttää arvonsa. Remontti kannattaa kuitenkin teettää ajoissa, ennen kuin homekasvusto tai kosteus laajenee edelleen rakenteisiin ja aiheuttaa suurempia vaurioita. Kun remonttia tilataan, kannattaa varmistaa, että yrityksellä on vesieristelaatutodistus. Vesieristelaatutodistuksia on kaksi: VTT-C-5604-10 ja EOTA/ETAG 022, joista meillä on jälkimmäinen todistus, kertoo Jarmo Ahonen.

Kotitalousvähennys kannattaa hyödyntää kodin remonteissa

Remonttibudjettia laatiessa yksityisasiakkaan kannattaa muistaa hyödyntää kotitalousvähennys. Vähennysoikeus on 45 % arvonlisäverollisestä työn määrästä vuonna 2016. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen. Vuonna 2016 vähennykseen oikeuttava määrä on 2 400 euroa per henkilö, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 800 euron vähennyksen, muistuttaa Ahonen.

Katso ajankohtaiset tiedot verottajan sivuilta tästä linkistä.